Forum voor personeel-organisatie pagina
Startpagina.nl Dochters op alfabet Categorieen Voor kids Luister radio Kijk TV Meer Startpagina

personeel-organisatie.startpagina.nl/prikbord

U kunt geen nieuwe berichten plaatsen op dit prikbord.

Ga naar discussie: VorigeVolgende
Ga naar: DiscussielijstNieuw berichtZoekenLog inPrint
 • Uitgeklapt op datum • Uitgeklapt met draadjes

Re: Opleiding NCOI of ISBW

Gepost door: Mare ()
Datum: 16 juni 2009 10:02

Hallo Annemie,

ik heb net mijn opleiding HBO Personeelsmanagement afgerond. En ben geslaagd ;-) - gelukkig!

Ik heb zeer wisselende gevoelens over deze opleding.
Deze zijn vnl gelegen in het e-learning traject dat ik volgde. Door een drukke baan + gezin wilde ik geen schoolverplichting maar leren wanneer het mij uitkwam. E-learning leek perfect. Helaas bleek/blijkt? dat bij het NCOI slecht tot zeer slecht. Studiemateriaal komt te laat, ipv een week per opdracht zaten er aanvankelijk 3 dagen (!) tussen - na lang mailen/bellen werden dat 5 dagen. Contact met de docent via e-connect bleek niet mogelijk waardoor we een groot deel van de opdrachten zonder enige vorm van begeleiding moesten doen.
Lang leve hyves; daar vonden we elkaar op de NCOI-hyve. Onderling heb ik daar veel steun aan gehad. Na heel lang en heel veel klagen hebben we een (groot deel van) het studiegeld uiteindelijk teruggekregen omdat we het overgrote deel van de studie zonder begeleiding hadden moeten doen. Helpdesk is inefficient en niet of nauwelijkse bereikbaar.
Er zouden overigens nav onze klachten wel de nodige verbeteringen worden ingezet. Omdat ik nu klaar ben, weet ik niet of dat het geval is inmiddels. Kijk eens op sites van Radar en Kassa ...

Aan de andere kant; de studie vond ik interessant. Leerboeken goed, en - als er contact was met de docenten - bleken zij zeer ter zake kundig, en enthousiast. Door het gebrekkige e-connect heb ik uiteindelijk vooral telefonisch contact gehad met de docenten; zij toonden zich zeer betrokken en namen uitgebreid de tijd voor vragen en advies. Mijn nichtje heeft wel de 'gewone' opleiding gevolgd en was er zeer enthousiast over.
De opzet met de modules met afsluitende module-opdrachten vond ook ik erg prettig; ik heb iedere module ingezet op zaken die in ons kleine bedrijf nog niet geregeld waren en die nu inmiddels allemaal geimplementeerd zijn zoals een W&S protocol, een personeelshandboek, een personeelscyclus met goalsetting, evaluatie en beoordeling etc. Meteen in de praktijk te gebruiken dus.

Al met al dus dubbel; NCOI is als instituut voor dagopleiding prima, met uitstekende docenten. De opleiding via e-learning volgen zou ik echter zeer afraden ;-).
Succes met je keuze!


Onderwerp Geschreven door Gepost
 

Opleiding NCOI of ISBW

Fieke 10/06/2009 18:18
 

Re: Opleiding NCOI of ISBW

Janne 10/06/2009 18:41
 

Re: Opleiding NCOI of ISBW

Annemie83 11/06/2009 09:35
  Re: Opleiding NCOI of ISBW
Mare 16/06/2009 10:02
 

Re: Opleiding NCOI of ISBW

KimR 16/06/2009 13:50
 

Re: Opleiding NCOI of ISBW

JoyceR 17/09/2009 18:58
 

Re: Opleiding NCOI of ISBW

Marjon 04/11/2009 11:52
Ga naar: •DiscussielijstZoekenLog in
Sorry, je hebt geen toestemming voor het posten van berichten in dit forum.
 
Privacy- en cookiebeleid - Copyright - Disclaimer - Alle dochters - Dochters per categorie - Forum en chatregels - Contact
© 1998-2011 Startpagina B.V. - personeel-organisatie.startpagina.nl - onderdeel Sanoma Media Netherlands groep